Entrevista amb Salma Hayek: Sobre l'amor i envellir bé

Publicat a Wellness

"Sóc molt, molt, afortunada perquè he trobat l'amor". Llegeix l'entrevista completa amb Salma Hayek, com es manté en forma i el que pots fer tu també.

Com et sents avui en dia quan repasses tots el que has aconseguit a la vida?

Bé, em sento molt afortunada. Crec que he aconseguit moltes coses a la meva edat. Crec que sóc molt, molt, afortunada perquè he trobat l'amor. Crec que aquest és el número u, el moment més important és que vaig trobar un company fantàstic per compartir la meva vida i de qui encara n'estic enamorada, i això em reforça i m'inspira a seguir creixent. També crec que tinc molta sort perquè he pogut tenir un fill. Perquè el vaig tenir tard i era molt probable que ja no pogués i no tingués al meu fill. A més, ell (François-Henri Pinault) tenia altres tres fills i m'encanten els nens. Em sento molt afortunada en tenir quatre fills, una gran família, i de tenir una carrera ... encara. Em deien que mai seria capaç de treballar aquí, i que ni tan sols les dones que arriben fins aquí, segueixen més enllà dels trenta.

Estàs vivint moments emocionants ...

Estic emocionada per viure en un temps on les coses han canviat per a la comunitat llatina i enshem posat a treballar. Ara és tan diferent. Quan vaig començar no existia aquesta possibilitat. També estic veient un canvi per a les dones, crec que he tingut una vida molt interessant i he viscut moltes coses meravelloses a la meva vida. Tinc cinquanta anys i sóc feliç de tenir cinquanta anys i haver après tant. I al tenir-ne cinquanta, la meva filosofia és que he de sentir que he de relaxar-me. No passa res si no sóc la mésbonica. Saps que vull dir? En tinc cinquanta però tinc altres coses també; i ara la gent mira les altres coses perquè no es distreuen amb la joventut ni amb la bellesa. Estic còmoda, veient com el meu cabell es torna blanc.

Oh, però si tens el cabell gris ...

No m'he tenyit [els cabells] perquè tinc curiositat per veure com estaré. Estic segura que a la meva pròxima pel·lícula diran "ho sento però t'has de tenyir", però estic gaudint veient-los aparèixer. No m'he posat Botox. Potser canvio d'opinió més endavant, però ara per ara em sento còmode amb els meus cinquanta. Em sento còmoda a la meva pròpia pell.

Interpretes a una mare a la pel·lícula How To Be A Latin Lover, i ets mare a la vida real. ¿Fins a quin punt et compares amb el teu personatge i amb la vida real?

Anava a dir que no sóc molt diferent del mètode que utilitza Sara com a mare (el personatge de Salma). De fet, no permeto un mòbil perquè la meva filla (Valentina Paloma Pinault) només té nou anys i per moltes raons crec que és important que aprenguin a desitjar coses que no poden tenir. És important. Han de desitjar-ho durant molts anys fins que sigui el moment adequat. Tothom a la seva classe té un mòbil i jo li dic que no m'importa. Però l'animo a fer les coses que li agraden i no em considero massa estricta. Però ho sóc amb el mòbil. Has de triar algunes coses amb les que ser molt estricte i després has de deixar que ells siguin el que són i permetre'ls-hi que es desenvolupin amb el seu espai i la seva pròpia curiositat. Has de deixar que et mostrin qui són i després t'has d'ajustar a qui són i tractar de ser la millor mare per aquest nen en particular. No funciona igual per a cada nen.

Quin és el teu màxim orgull de ser llatina / mexicana?

Hi ha alguna cosa realment bonica en ser llatí i es veu en aquesta pel·lícula a través del meu personatge. No renunciem tan fàcilment a la nostra pròpia gent. No renunciem a la nostra família. Aprenem a perdonar. Sempre obrim les portes de casa nostra i tractem de ser-hi per a ells i per donar-los suport en kes bones èpoques i en les dolentes. Sostenim aquesta idea d'honrar la nostra pròpia sang d'una manera molt forta. No descartem a la nostra família fàcilment. Estic orgullosa d'això. Respectem als nostres ancians Penso que a Amèrica veig a molta gent que els aparta quan es converteixen en inconvenients. Crec que hem de lluitar contra aquests inconvenients. Per a alguns, crec que hi ha diferents casos. Sento que hem de respectar la seva saviesa i amor i honrar-los i cuidar-los en la seva vellesa perquè ells hi han sigut per a nosaltres. O fins i tot si no hi eren, crec que és una virtut respectar als nostres ancians

Mantenir-se en forma

Salma defensa que està en forma gràcies a l'activació constant del múscul i de la contracció conscient i de l'estabilització dels músculs. Mentre que diversos experts sostenen que això és insuficient per mantenir una forma sana i en forma, la idea principal és que centrar-se a tenir una bona postura, funciona.
La millor manera de practicar aquesta postura és amb classes regulars de Ioga i Pilates. Treballant en els músculs que estabilitzen el cos, reforçant i recollint els beneficis de tot el cos.

Publicat a Wellness