Entrevista Especial a Julianne Moore

Publicat a Wellness

La teva nova pel•lícula es diu "Wonderstruck" (meravellada). Què hi ha d'això a la vida real?

Quan veig la gent fer coses extraordinàries i penso: Com han fet això? Penso en la gent que podria fer-ho de nou l'endemà. No només has de concebre alguna cosa amb l'escultura sinó que en realitat has de manifestar-ho físicament i t'adones que algú ha passat literalment hores i hores fent alguna cosa, fent una peça enorme. I em sento literalment meravellada perquè em pregunto com ho fan. A vegades, quan considerem les coses com un misteri, això que fem, ho fem una, dues i tres vegades i ja està fet. Però amb una cosa que està fora de les teves habilitats o del teu món i és misteriós, em resulta increïble.

Sobre la bellesa i el glamour

Quina importància té a la teva vida vestir-te amb vestits glamurosos?

Molt poca. Depèn de quina època de l'any sigui. Si s'acosta Cannes, es converteix en el més important de la setmana. Ens trèiem el màxim partit i tot això. Però en termes de la meva vida real, no. Visc a Nova York, agafo el metro, vaig a reunions, quedo amb els meus amics, vaig a Ioga, tot és molt normal quan no estic gravant una pel•lícula, la meva vida és molt tranquil•la.

Ets una icona de bellesa. Pots recordar la primera vegada que algú et va dir "bonica"?

Va ser quan feia una obra de teatre. Jo estava a novè. Tenia el paper principal en una obra de teatre i els meus pares em van dir - estàs preciosa, tots dos van dir que se'm veia molt bonica. Em va impressionar molt.

I un membre de l'altre sexe?

No me'n recordo. ¿No et sembla increïble? Vaig tenir un nuvi a cinquè grau que sempre em va fer sentir molt bonica. M'escrivia notes. Però no crec que em digués que era bonica. Només em deia que m'estimava. I això és més important.

És important per a algú que està enamorat que li diguin si és maco o maca?

Sí. Crec que sí. Tothom vol sentir-se dir això. És interessant el que saps sobre la teva parella o del teu ser estimat i penses que és la persona més bonica del món per a tu. I segueixes fent-ho. Així és com veus als teus éssers estimats. És important dir-ho.

¿I t'ho diuen constantment?

Sí.

Sobre la família...

Li dónes a la teva filla consells de bellesa?

Ho intento. Realment, ho intento. És difícil amb els nens de 15 anys. L'única cosa que li dic sempre que no faci, és depilar-se les celles, perquè té unes celles molt boniques i no vull que desapareguin. Li dic que utilitzi protector solar cada dia, ho fa a l'estiu. Els meus dos fills es porten molt bé amb la protecció solar a l'estiu, però no tant a l'hivern. A ella, sempre li dic, no necessites maquillatge. La seva pell és fantàstica. M'ha preguntat un parell de vegades per maquillatge, però quan era més jove. Jo li contesto: Quan siguis gran ...

Has de reforçar la seva autoestima per culpa de l'aparença?

Ho intento. Però també intento parlar-li del que capaç que és i del que s'esforça. Això també. I li diré, oh, et veus tan bonica avui, m'agrada aquest vestit. I ella fa el mateix per mi. Quan tens un adolescent dient, m'agrada el teu look, mare, et sents com si estiguessis en alguna cosa.Tornem al mateix, per què no dir-li a la gent que estimes, que es veuen bé. Per què no reforçar la confiança en si mateixos?

Sobre la tranquil•litat

Quan et sents tranquil•la, centrada i descansada?

El meu marit i jo tenim una casa a la platja. Quan vaig allà, no sóc conscient de l'esgotament que porto a sobre però després dormo 12 hores seguides. Sempre em diu que és com si m'haguessin apallissat. Vaig al llit i 12 hores més tard trontollo del llit. Pregunto, quina hora és? Així que estic fora i per alguna raó - la casa és prou lluny i és molt, molt petita, així que hi ha molt poc a fer per mantenir-la. Els meus fills són més grans així que ja no m'he de llevar d'hora. Només pels gossos. Allà, em sento molt, molt relaxada.

Publicat a Wellness