Entrevista especial Ryan Gosling

Publicat a Wellness

"Em sento molt afortunat de no haver aconseguit les coses en el moment que pensava que les volia"

Ens endinsem en els ritmes de La La Land en aquesta entrevista especial amb Ryan Gosling. Parla sobre la sort, la vida i el luxe de fer el que realment un vol.


La La Land ha estat molt aclamada a tot el món, com et sents amb tot això? Esperaves un èxit així?

Crec que tots nosaltres vam sentir que teníem una oportunitat única i especial. Puc parlar per mi mateix quan dic que vaig pensar que el vell musical de Hollywood era una cosa del passat. Encara que vaig créixer veient-los, no vaig pensar que fos una cosa que tindria l'oportunitat de fer, així que va ser especial per a nosaltres mentre ho vam fer, però no sabia si era només perquè som cineastes. Vam entendre que era una oportunitat única però ha estat una autèntica sorpresa veure la resposta a la pel•lícula i el molt que està ressonant amb l'audiència. En els últims dies he parlat amb algunes persones que ja l'han vist unes 10 vegades. Mai m'hauria esperat això.


Quina ha estat la teva relació amb el gènere musical?

Cantant sota la pluja, Un Americà a París. Sí. Són pel•lícules úniques. Són pel•lícules que pots veure ... D'una manera de la que mai et canses. Són úniques en aquest sentit, perquè tinc pel•lícules que m'encanten que no són musicals, però no tinc per què haver-les vist massa vegades. No sé quantes vegades he vist Cantant sota la pluja, mai et canses d'ella.


Com has après a tocar el piano en un parell de mesos? Perquè és increïble veure com toques el piano i m'agradaria saber el secret.

Sé que la resposta no és original, però practicant. Parlem molt sobre això ... He estat parlant molt sobre aquest procés i espero que d'alguna manera sigui una inspiració perquè la gent ho intenti, perquè crec que no sóc especial en aquest sentit. Crec que et sorprendries si sabessis el que pots aprendre en 3 mesos només practicant.


Quina és la teva llar per a tu ara mateix? Sé que vivies a Los Angeles.

Bé, he viscut aquí des que tenia 16 anys. És la meva casa. Crec que saps que sóc de Canadà, així que crec que estava molt impressionat amb el clima càlid d'aquí i vaig pensar: "Podria acostumar-me a això". Mira, és una ciutat gran. Una ciutat molt complicada amb moltes peces en moviment. És molt diferent de com es representa en la pel•lícula, que va ser la meva única experiència amb ella fins a aquest moment, a més que tenia 16 anys, així que no ... D'alguna manera me n'alegro d'haver-ho fet als 16 perquè crec que si hagués estat més gran, no sé si hagués estat tan atrevit.


On eres a l'edat de 16 anys? Vas haver de servir taules? ¿Va ser com la clàssica història de Hollywood? Com va ser per a tu, ser aquí a l'edat de 16 anys?

Crec que és una experiència bastant normal pels actors. Passes molt temps dormint en pisos i sofàs i vas avançant lentament. He conegut a molta gent al llarg del camí que m'ha donat suport i ajudat molt. Aquesta ciutat s'ha fet més petita amb el temps.


Aquesta pel•lícula també tracta de la història de dues persones que van venir a Los Angeles o que volien viure a Los Angeles per seguir els seus somnis, i també es van trobar en la tessitura de "He de perseguir la fama? Hauria de seguir amb els meus somnis? Hauria de renunciar als meus somnis?

Sí ... No sé ... Em sento molt afortunat de no haver aconseguit les coses que en aquell moment vaig pensar que volia. La major part del temps creus que vols aquestes coses, però quan mires cap enrere t'adones que en realitat vas tenir sort de no aconseguir-ho.
Ja saps, quan em vaig mudar per primera vegada aquí va ser com si haguessis de signar un contracte de 6 anys per fer sèries de televisió abans que et fessin una prova. Així que abans que ho llegissis tan sols, ja estaves signant sis anys de la teva vida, així que vaig tenir molta sort de no haver aconseguit cap paper en aquests programes, perquè no hi hauria tingut la llibertat d'explorar.

Vaig esquivar algunes situacions i vaig saber que havia tingut sort i que un d'aquests programes en el que estaria, tiraria endavant i llavors hi seria durant 6 anys. Així que estic feliç per aquestes coses que no vaig aconseguir. No crec que puguis concentrar-te en les coses que no vas fer en el seu moment, saps?

Mai m'ho vaig prendre seriosament fins al punt en què em va afectar tant que volia renunciar o alguna cosa així. Al final, només són pel•lícules. Vull dir que és un gran luxe poder fer-les i em sento molt afortunat de tenir aquest treball. Crec que és un dels millors llocs de treball del món.


Ets més un tipus il•luminat com "Oh la vida, les flors, el sol ...", o com, "La vida és un lloc difícil"?

Depèn del dia. Crec, més que res en ... No sé per què s'exclouen un a l'altre. No crec que puguis separar-los. Crec que és molt fàcil trobar l'humor ... De vegades has de riure per no plorar. Tots dos són allà, només depèn de la teva perspectiva de com ho afrontes


Quan et vas mudar a Los Angeles a l'edat de 16 anys, segur que tenies un somni: l'estàs vivint ara mateix?

Vaig venir aquí per fer pel•lícules i no només ho vaig aconseguir sinó que faig pel•lícules amb gent que respecto. Em sento molt afortunat. He treballat de valent per a això, però també he tingut sort. El que és frustrant és que conec moltes persones amb talent que no han tingut la mateixa sort i és frustrant perquè també s'ho mereixen.

Publicat a Wellness